Wagenpark

 

De Koffie TukTuk beschikt over verschillende mobiele espressobars.
Hierdoor bieden wij de mogelijkheid om op elke locatie heerlijke koffie’s te kunnen verzorgen.

De Koffie TukTuk

De Koffie TukTuk is van alle gemakken voorzien. De espressobar heeft eigen water aan en afvoer, beschikt over een koelkast aan board, spoelbak en kan zelfs een aantal uren zonder stroom aansluiting werken. De Koffie TukTuk is voorzien van een grind on demand maler en een 2 groeps espresso apparaaat.

De afmetingen zijn (gesloten)   2.50 l, 1.30 b, 1.80 h.

Volledige open 3.50L, 2.20b, 2.00 h (onder de voor en achterklep kan worden doorgelopen)

 

Koffie TukTuk zakelijk

Het Sleurhutje

Deze mini caravan is van alle gemakken voorzien. Er is zit een complete alluminium keuken in spoelbak en is voorzien van een dubbel groeps espressomachine (La Venetzia) en een “grind on demand” bonen maler. Het enig wat wij nodig hebben op locatie is een stroom aansluiten (16amp 220volt).

De afmetingen van Het Sleurhutje zijn:
Lengte 3.50 (incl. dissel), Breedte 1.50 en hoogte 2.30

Het Sleurhutje

boeken

De Bakfiets

De Bakfiets is onze nieuwe aanwinst. De Bakfiets leent zich uitstekend voor de wat kleinere locaties. Deze originele mobiele espressobar zal het goed doen op elk soort feest of evenement.

De Bakfiets is voorzien van een dubble groeps espresso machine en een “grind on demand” maler. De waterfilters, pompen, watertanks zijn allemaal netjes weggewerkt.

De Bakfiets heeft een zeer leuke uitstraling!

De Bakfiets

bakfiets 2

Witte houten en Luxe Espressobar

Wanneer er geen ruimte is voor een grote mobiele espressobar of de ruimte is alleen toegankelijk door een enkele deur, dan zijn onze witte houten of luxe espressobar een ideale oplossing. Door het compacte formaat kunnen deze in elke gewenste ruimte worden geplaatst.

Beide espressobars zijn voorzien van een dubbel groeps espressomachine en een “grind on demand” maler waardoor een hoge kwaliteit koffie kan worden bereid.

De afmeting zijn:  lengte 2.00, breedte 80cm, hoogte 90cm

De Luxe espressobar is voorzien van LED-verlichting en er kan een plaat aan de voorkant worden bevestigd met het logo van uw bedrijf.

witte espresso bar Luxe espressobar